Donateurs

GMZ verwelkomt u graag als donateur. Voor een bedrag vanaf € 25,- per jaar steunt u het koor en maakt u diverse activiteiten mede mogelijk. Wilt u donateur worden of meer weten? Neem dan contact op met een van de leden van het koor, telefoneer met Gerrit Teunis (038-4532455) of stuur een email: mailto: Info@grootmannenkoorzwolle.nl

 

De sponsors van GMZ

Het is voor een mannenkoor als GMZ prettig sponsoren te hebben! Wij dragen onze sponsoren dan ook een warm hart toe. Hieronder treft u de namen en gegevens van onze sponsoren aan.

Ook sponsor worden?

Het is voor een mannenkoor als GMZ prettig sponsoren te hebben! Wij dragen onze sponsoren dan ook een warm hart toe. Dit geven wij gestalte door op regelmatige basis aandacht te schenken aan en wat terug te doen voor, de mensen en bedrijven die bereid zijn te investeren in onze vereniging. Zo brengen wij sponsoren in beeld via onze website en in ons kwartaalbericht GMZ Nieuws.

Vanzelfsprekend zijn wij naast onze huidige sponsoren altijd op zoek naar nieuwe, duurzame sponsorrelaties. Wilt u sponsor worden of meer weten? Neem dan contact ons op met:

Gerrit Teunis: 038-4532455 of  mailto: Info@grootmannenkoorzwolle.nl